Peluang Perniagaan

Tambah Pendapatan Dengan Evotizer

Membantu Usahawan Tambah Pedapatan

Daftar Dengan modal Yang Rendah

PROJEK BUAT DUIT Evotizer ini diilhamkan untuk memberi peluang dan membantu orang ramai menjana pendapatan tambahan bagi meningkatkan taraf ekonomi keluarga sebagai pengedar produk keluaran FUNNEL EVO.

Pautan Video Di Youtube

Di samping itu juga pengedar akan diberi satu pautan video di saluran Youtube, bagaimana caranya menjana pendapatan sehingga 4 angka selama sebulan. Segala panduan dan teknik diterangkan di dalam video tersebut.

Bimbingan & Bahan Pengiklanan

Selain itu, setiap pengedar yang berdaftar juga akan mendapat bimbingan dan bahan pengiklanan yang disediakan dalam kumpulan sokongan melalui applikasi Telegram.

Daftar Sebagai Ejen & Stokis Sekarang!

Apa yang Ejen/Stokis Akan Dapat?

Bagi yang berminat mendaftar sebagai pengedar PROJEK BUAT DUIT EVOTIZER ini, bolehlah menghubungi Stokis-stokis berdaftar EVOTIZER MALAYSIA.

icon4

Bimbingan & Latihan

.

icon5

Komisyen Lumayan

icon6

Tips Pengiklanan

Community Support

Bahan Pengiklanan

.

Online Coaching

2020-04-17 13.22.51
photo_2020-04-22_12-02-05

Kenali Pengurus Ejen Evotizer

CEO Wan

CEO Wan merupakan pengurus ejen evotizer atas lantikkan dibawah naungan FunnelEvo. Wan berpengalaman luas berkaitan pengurusan ejen lebih dari 10 tahun dengan rangkaian produk pelbagai. Kali ini Wan amat bebesar hati untuk bekerjasama dengan team FunnelEvo dalam membantu masyarakat untuk menjana pendapatan dengan produk di bawah jenama FunnelEvo. Beliau amat yakin dengan adanya program ejen ini, ramai masyarakat yang akan dibantu dalam meningkatkan ekonomi diri, keluarga dan ummah.